AN Riepas LASSA
Falken Goodyear Michelin Bridgeston Lassa tyres Antares Marshall
Ziņas - Beta bagijos trešā uzvara Rihteram:

  Beta bagijos trešā uzvara Rihteram Bookmark and Share
Beta bagijos trešā uzvara Rihteram titulattēls
LAF bērnu kausa izcīņā Beta bagijiem Garkalnē aizvadīts trešais posms. Panākumu sēriju ar trešo uzvaru šosezon turpināja Kristiāns Rihters, arvien pārliecinošāk nostiprinoties kopvērtējuma vadībā. Ņemot vērā, ka posmā nestartēja galvenais sāncensis Roberts Vītols, Rihters kļūst par vienīgo kausa kopvērtējuma uzvaras pretendentu. Beta bagijiem sezona pusē.
Taču Garkalnē Rihtera uzvara nāca ar veiksmes palīdzību. Patīkami šokēja sezonas debitants liepājnieks Daniels Špaks, kurš uzvarēja visos kvalifikācijas braucienos, bet finālā atdeva līderpozīciju pēc motora defekta. Ņemot vērā, ka Danielam šī bija tikai trešā sacīkste, pieteikums pārliecinošs.
Aiz Rihtera otro vietu guva šosezon ievērojami progresējušais Iļja Kabanovs, bet trešajā vietā Alberts Duntavs. Rihters, Kabanovs un Duntavs ir trijniekā arī kopvērtējumā.
Garkalnes trasē Beta bagiju sacensības aizvadītas pirmo reizi. Cītīgi sacīkstei trasi gatavoja Jānis Lepsis ar savu komandu, organizācija – cītīga un daudzsološa.
Sacīkste, kurā piedalījās deviņi dalībnieki, sākās ar pamatīgu Adriana Pūgas kūleni pirmajā kvalifikācijā. Pat bērnu sports pierādīja, ka riepas kā trases norobežotājs ir vairāk bīstams nekā palīdzošs – mazais bagijs palēcās un apmeta visai iespaidīgu kūleni. Sportists necieta, tikai sabijās, savukārt tehniskā komisija atzina, ka bagija rāmis ļoti labi izturējis triecienu un pasargājis sportistus, tātad uzdevumu izpildījis.
Avots: www.autocross.lv
  Admin   2010-06-28 08:11:13
Pievienot komentāru
Jūsu vārds:

Jūsu ziņa:

Drošības kods:
Drošības kods
Ievadiet kodu:



Ziņas - Beta bagijos trešā uzvara Rihteram - Uz augšu